Gildia AlfaIOmega
Gość
Nick: MegaBODY98
Postać jaką gram: Wojownik Mental
LVL: 36
Skile: silne cialo m1 , duchowe uderzenie 13pkt, reszta na 1 i 3 lvl konia
Statystyki: WIT.:59 PE.:8 SIŁ.:60 ZRĘ.:4
Poprzednie gildie: OmeN LacaVa Adidas Team
Imię: Mikołaj
Kilka zdań o mnie: Bardzo rozmowny przyjazny jak ktos mnie wkurzy troche niemily kolegom z gildii pomagam za free natomiast nieznajomym tylko za pare yang caly weekend bede na metinie wiec mozecie smialo pisac,
Czego od was oczekuje: pomocy w razie robienia boja czesto wojen gildii i bardzo malo klotni
Kogo znam z waszej gildii: nikogo niestety
Czy posiadam mikrofon: niestety nie
Czy posiadam chęci do rozmów Głosowych: Bardziej wole pisać niz rozmawiac
Vip
Hmmm co do kłótni to będzie problem gildia przeżywa mały kryzys. 36 lvl i 3 lvl konia ;/ troszkę słabo.. Gildia Adidas Team mi sie nie podoba.. Ale z tego co piszesz może się z tobą dobrze gadać.. Jestem na Tak
Super Administrator
Jestem na Nie.
Za mały lvl i skille, reszta również mi się nie podoba.
Podanie lepiej napisane od Jaro, podanie naprawdę mi się podoba, lvl jak lvl, ja ninja tez mam mniejszy co się zmieni ;] lvl konia masz maly xD, ale co tam tez mam w tym momencie taki
Jestem na TAK ;]
Gość
Zapomnialem napisac jescze mojego eq :
-smiertelka +7
-halabarda +7 (za niedlugo kupuje +8)
-tradycyjny helm +7
-bojowa tarcza +8
-ebonitowe kolce +4
-naszyjnik jadeitowy +0 1000PZ
-miedziana branzoleta +5
mam 3 lvl konia to wiecie juz ale mam jeszcze 2 medale i dropika medali wiec w sobote nastepna bede robil boja
Popieram Amaza chociaż lvl jest ważny np. na Wojny gildi
I do tego że gildia musi się robić coraz silniejsza a nie słabsza.
Ja narazie przystopowałem z lvlami bo mam mały kryzys ale w najbliższym czasie zamierzam
popracować nad moim lvlem jak narazie 50
Vip
Pamiętaj Falkon do kwietnia 55 musi być
Vip
Doktorek a ty kto?o.O ^^
Vip
Aaaa no tak Sorki ;P
Vip
Oj tam czepiasz się szefowo ;P
Gość
A goscia o nazwie TheKaaC wpusciliscie a ma chyba 34 lvl nie pamietam i jaka tu sprawiedliwosc
Vip
On ma woja 53 lvl... U nas .
Gość
no tak pamietam juz KaaC
MegaBody98 napisał:
A goscia o nazwie TheKaaC wpusciliscie a ma chyba 34 lvl nie pamietam i jaka tu sprawiedliwosc
Nie skomentuje tej wypowiedzi.
Jak tak myślisz, to złą gildie sobie wybrałeś.
My się na lvl nie patrzymy, lecz na osobę. Miej sobie nawet +80 lvl, a jeśli miałbym wybierać między Tobą a KaaCem - to zawsze wybrałbym KaaCa. Niezależnie od tego jaki lvl by miał.
Popieram Amaza ktory dobrze Ci wytlumaczyl musisz sie tez zachowywac...A nie, ze jak jest w gidli druga postac czlonka i ma 30+ to i ty tez musisz byc bo masz podobny lvl... A wcale tak nie jest...
Gość
phi nie to nie nq znajde sobie lepsza gildie