Gildia AlfaIOmega
Gość
W tamtym podaniu za bardzo mnie poniosło i za dużo napisalem takze sorka(szczegolnie do KACA Enkila i MegaBody).
Nick:Jaro9
Postać jaką gram
: Wojownik Bodyl
LVL: 35
Skile: Aura na m1 Wir 14pkt i reszta po 1pkt , dzis robie boja
Statystyki: WIT.:61 PE.:6 SIŁ.:62 ZRĘ.:4
Poprzednie gildie: Adidas Team
Imię:Jarek
Kilka zdań o mnie:Lubie duzo gadac, mam poczucie humoru.Mam troche wolnego czasu w tygodniu (szczegolnie piatek sobota i niedziela).
Czego od was oczekuje:głównie kolezenstwa i sympatii oraz czestych wojen.
Kogo znam z waszej gildii: Znam tylko z widzenia ( byc moze oni mnie jeszcze nigdy nie widzieli) wuj444 KAC Enkil Lolissa i Wiki.Jak mowilem wy mozecie mnie wogole nie znac.
Czy posiadam mikrofon:tak
Czy posiadam chęci do rozmów Głosowych:Czasem pogadac moge ale tak jak moj przyjaciel megabody tez wole pisac.
Mam nadzieje ze przyjmiecie moje przeprosiny i jeszcze raz rozpatrzycie to podanie.
Pozdrawiam Jaro9
Vip
Jestem na Nie.
Koleś jaja se robisz ? w poprzednim podaniu napisałeś, że masz 14 (o ile się nie mylę) a tutaj, że 12, a teraz sobie pomyślałeś, że jeżeli napiszesz, że masz 12 lat - tak ja MEGAbody, to Cię przyjmiemy, nie masz mnie za co przepraszać, bo nic mi nie zrobiłeś...
Jestem na Nie ;]
Gość
ja jestem na tak
jarek zawsze mi pomagal pozyczal kasy i mowi prawde co do tego ze jest sympatyczny i ma poczucie humoru . Na zywo jest moim najlepszym kolega i powinien wejsc do tej gildii bardzo szybko wbija lvle i za free robi wszystko kolegom z gildii
Vip
Ty nie masz prawa głosu nie jesteś w gildii.
Gość
a no to przepraszam
Gość
Jakie jaja?Przeciez w tamtym podaniu nie pisalem ile mam lat.Ja chodze z megabody do jednej klasy.Ale jak nie chcecie mnie w gildii to sobie znajde inna.NQ
Jaro9 napisał:
Jakie jaja?Przeciez w tamtym podaniu nie pisalem ile mam lat.Ja chodze z megabody do jednej klasy.Ale jak nie chcecie mnie w gildii to sobie znajde inna.NQ
Podanie ładne, przeprosiłeś ładnie KaaCa i innych, ale ten tekst mnie zniechęcił. Totalna olewka - której nie lubię.
Jestem na nie.
Ostatnio edytowany przez Amazeroth (2010-03-06 10:51:29)