Gildia AlfaIOmega
Gość
Witam.Chcialbym dolaczyc do waszej gildii ponieważ jak czasem patrze na chat to ciagle pisze Gildia AlfaiOmega wypowiedziala........No wiec ja lubie wojny.Wiki powiedziala mi ze musze zlozyc podanie aby dolaczyc do gildii.Otoz mam 35lvl i dosyc dobre eq.Jutro robie boja.Gdy wygralem walkę z dwoma graczami waszej gildii(LordEnkil i jakis ninja co w nicku mial cos KAC)powiedzieli mi ze jestem calkiem niezly.No wiec skoro jestem lepszy od nich(bez obrazy)to moze mam jakies szanse na dolaczenie do tej gildii?W mojej dawnej gildii gralem praktycznie ja lider i jeszcze MegaBODY KTOREGO POKONUJE W PVP XD.Wiki jeszcze pisala zebyscie tutaj pisali czy chcecie mnie do gildii czy nie.Bardzo proszę o pozytywne decyzje poniewaz bardzo mi zalezy na dolaczeniu do tej gildii.Mam dosyc duzo wolnego czasu.Dziekuje za obejrzenie.Pozdrawiam Jaro9
Gość
Sorki ze jeszcze pisze ale zapomnialem a edita nie moge zrobic.
Klasa-BODY Aura na M wirek na 14 i reszta po 1pkt.Kogo znam z waszej gildii tego sure 65lvl liss chyba Lorda enkina KACA jakiegos Wiki i memory i wuja z widzenia xD.Pomagam ludziom w miare moich mozliwosci za darmo.Przyjaciolom pozyczam kase i podexpic troche moge.
Vip
Rekrutacja off ale skoro Daria kazała składać podanie.. Ja jestem na Nie.. Mogłeś skorzystać ze wzoru bo tak to podanie jest o wszystkim i o niczym.
A więc tak, że mnie pokonałeś nie znaczy to, że jesteś lepszy ode mnie - to raz.
Jakoś ja Ciebie nie znam, widziałem Cię pierwszy raz na wirtualne oczy w metinie, nie chce tu być nie wiem jak wszechmogący, ale nie podobasz mi się ty, ani twoje podanie - podanie napisane chaotycznie... To że wygrałeś z kimś PvP nie oznacza, że masz lepsze szanse na dojście...
P.S Skoro Rekrutacja jest zamknięta - taka jest zasada od nie dawna, to dlaczego przyjmuje nowe osoby ? ;>
Super Administrator
Popieram Amaz'a. Dlatego Nie.