Gildia AlfaIOmega
Gość
Nick: matador8
Postać jaką grasz: Wojownik Mental
Lvl: 61
Skile: silne m3, duchowe m4 walnięcie m4 tąpniencie na 4 pozomie uderzenie miecz na 1
Statystyki: wit 90 siła 90 int 16
Poprzednie gildie Nisczyciele i inne kturych juz nazw nie pamietam
Imię: Łukasz
Napisz kilka zdań o sobie:
Hmm... o sobie to tak :
Nazywam się Łukasz , mieszkam w woj śląskim chodze do 1 klasy technikum
Interesuje się sportem mechanika lubie grac na kompie.
Co sam możesz do Nas wnieść?
Troszkę humoru, pomoc, kiedy będzie potrzebna dobrą atmosferę
Czego od nas oczekujesz?
Od gildii oczekuje miłej atmosfery pomocy w trudnych sprawach dobrych rad zgrania.
Kogo znasz z naszej z gildii?
Z gilid prawie nikogo nie znam ostatnio tylko rozmawiałem z Wiki.
Weżniecie do gidli to weżniecie a jak nie to nie będe się obrażać.
matador8 napisał:
Poprzednie gildie Nisczyciele i inne kturych juz nazw nie pamietam
Tutaj odnoszę wrażenie, że masz kompletnie olane na to, czy cię przyjmiemy czy nie ... no ale może tak tylko mi się wydaje ^^
Interesuje się sportem mechanika
Jakiego mechanika ?
Oprócz tego wyżej, co napisałem u góry nasuwa mi się jedna rada : zainstaluj jakąś przeglądarkę, w której błędy będą wyświetlane na czerwono. =]
Przyda się ^^
Na razie wstrzymuję się ... napisz może coś jeszcze o sobie ... cokolwiek, aby mnie przekonać. ^^
Albo nawrzucaj mi, że nie mam co robić i się wyżywam nad twoim podaniem - kocham szczerych ludzi. ;D
Falkoneye napisał:
Podanie jest spoko tylko kole w oczy "kturych"
No Falkon brawo =]
Heh wreszcie są jakieś pozytywne rezultaty tego co robię. ^^
Ostatnio edytowany przez Amazeroth (2010-02-09 19:42:06)
Gość
a ty jesteś ciekawy co ty nauczycielem jesteś czy co że tak błędy wykrywasz a nie piszesz to co trza
Ja po prostu chcę rozpatrzyć twoje podanie, negatywnie bądź pozytywnie.
matador8 napisał:
a ty jesteś ciekawy co ty nauczycielem jesteś czy co że tak błędy wykrywasz a nie piszesz to co trza
Może jakbyś napisał to logiczniej ... coś by z tego wyszło. ^^
Jestem na nie.
A i nauczyciel jeszcze coś znalazł ^^
matador8 napisał:
tąpniencie
Kolejne.
Ostatnio edytowany przez Amazeroth (2010-02-09 20:02:12)
Gość
wiesz co daj już spokój Amazeroth z tymi błędami nie rób się taki mądry
przecież jak ci nie pasuje ze niepoprawnie pisze to napisz prosto że nie chcesz żebym był w gildi zrozumie to a nie wyszukujesz błędy
Wiesz matador w prezentacji na forum Metin2 pisaliśmy jasno , że ortografia jest ważna dlatego niektórzy reagują na takie błędy bardzo impulsywnie. Ale pomijając fakt jestem na TAK iż jesteś z woj. Śląskiego.
Ale zbytnio już tu do gadania nie mam.
Vip
Moim zdaniem uwaga Amaza na temat twojej ortografii jest trafna... coraz mniej uwagi(wiem powtórzenie ;]) zwracamy na te błędy.... Druga sprawa to riposta na pierwsza wypowiedz Amaza jest moim zdaniem lekko mówiąc chamska ;[. Kolejna rzecz dotyczy skili nawet dobre i tego czepiać się nie będę bo sam wiem jak KU wchodzą na kolejny poziom ;/. Ostatnie twoje zdanie w podaniu jest napisane tak na tzw. 'odwal się' (cyt."Weżniecie do gidli to weżniecie a jak nie to nie będe się obrażać.") wygląda na to że po prostu ci nie zależy na tej gildii... Takie jest moje zdanie I NIC TEGO NIE ZMIENI. Ja się WSTRZYMUJE.
Takie małe sprostowanie ...
Tu już raczej chodziło mi o to, że jak wie, że robi błędy to niech pisze z jakąś przeglądarką, która je podkreśla.
A jeżeli ja go poprawiam, z nadzieją, że albo się poprawi, albo okaże się asertywny to tylko z powodu wymienionego powyżej. A jak on mi odpisuje z brakiem logiki w zdaniu to ja dziękuje
Nie udaje żadnego mądrego, bo nie jestem mądry ... no ale ludzie, na metinie przeważnie panuje pisemna forma komunikacji ... więc oceniamy kogoś po tym jak coś pisze.
Podajmy przykład ... Falkon też walił niezłe babole. Ale go przyjęliśmy. Czemu ? Bo potrafił się poprawić, chciał dojść do nas i nieustannie dążył do zrealizowania tego celu. A dzisiaj ? No proszę sam kogoś poprawia w podaniu, no Falkon jestem dumny. ^^
P.S. Dodam tylko też, że nigdy nie spojrzę się na lvl i klasę postaci. Tu właśnie mi chodzi o to, Matador, że wielkim plusem w tym podaniu jest to, że jesteś mentalem. A potrzebujemy właśnie owego do DT. Ale jeżeli teraz będziemy patrzeć, na to kto do czego jest przydatny, to możemy od razu wywalić połowę gildii, przyjmować samych pro elo elo wojów i sury wp, i mieć z 2 buffki. I gildia będzie pr0. Ale co z tego ? Jak zatracimy tą bezcenna atmosferę ? Kocham was wszystkich ludzie naprawdę gildia jest znakomita i nie patrzmy się na postać tylko na człowieka ... jak już kiedyś mówiłem, albo i nie. Postać mogą okraść, usunąć, zbanować i jeszcze tam inne rzeczy można tu wymieniać ... a charakteru człowiekowi nie zmienisz. ( tu może być problemem to, że gildia stanie w miejscu, ale jeśli ruszymy dupę to sytuacja będzie inaczej wyglądać.
)
Zawsze pozostanie tym kim jest. Co nam po jakiś pro elo elo mentalu +70 lvl skoro nie umie pisać po polsku i np ksuje w grze ? ( to tylko przykład. ) Właśnie nic. Tylko głupie DT. Tak bardzo wam na tym zależy ? Powiem wam, że mi zależy, żebyśmy dalej trzymali się tego, czego się trzymamy. Naprawdę fajnych ludzi tu poznałem ... Memor, KaaC, Rzeźnik, Virusek, Wiki, Gośka i inni. Naprawdę wszystkich was lubię i chcę żeby w tej gildii było więcej takich ludzi, Dobieranych po charakterze a nie po postaci w głupiej grze. ( to, że ktoś ma 40 lvl nie znaczy, że nie będzie mieć wyższego ... )
Nigdy nie będę brać tego pod uwagę przy podaniu. Dla mnie liczy się to spójność wypowiedzi, logika zdań i ortografia - i oczywiście odpowiedzi na pytania. Ludzie ! To jest wasza wizytówka, nic o was nie wiemy, mamy tylko przed nosem głupie podanie i na podstawie kilku zdań mamy zdecydować czy macie być w gildii czy nie !
Sorry za taką chaotyczną wypowiedź, ale mi się trochę spieszy ... ^^
Jutro rano trzeba wstać ... wycieczka czeka. ^^
Ehhh dobra już nie mam co pisać ...
Pozdrawiam wszystkich
Ostatnio edytowany przez Amazeroth (2010-02-09 22:34:32)
Ktoś mnie wyręczył z rozpisywania się o co kaman w tej gildii.
Żeby nie było spamu czekamy na resztę ludzi co do Twojego przyjęcia Łukasz.
Super Administrator
Popieram po części Amaza ale jestem na Tak.
Niech pokaże na co go stać.
Edit:
Super Administrator
Osz kur.. Poje.. Mi się tematy .
Zaraz to z edytuje
Virusek napisał:
Nie chce mi sie czytac postow Amaza bo są za długie
ale widze że ten koleś mu zaszedł za skórę więc jestem na NIE
Nie zaszedł mi za skórę.
Ehh już nie będę się rozpisywać bo i tak nie będziecie czytać ;D
Gość
dobrze napiszcie krótko czy wchodzę do gildi czy nie bo też nie lubię dużo pisać
Gość
dobrze napiszcie krótko czy wchodzę do gildi czy nie bo też nie lubię dużo pisać
Super Administrator
Decyzja ostateczna i tak należy do Wiki i to na Jej właśnie werdykt musisz czekać.
Vip
Amaz nie chcialo mi sie tego czytac bo za dlugie xDDD
Ale ja tam wstrzymuje sie z glosowaniem...
Chcialbym tylko dodać, że teraz ten pan zaszedł mi za skore.
Spotkalem go na miescie i chcialem go sprawdzic w pvp na co on mi odpowiedzial, ze nie walczy z noobami.
Tu sobie stawiam pytanie - jestem noobem bo sprzeciwilem sie przyjeciu go do gildii ? Hah, widocznie on tak mysli.
Naciskam na to zeby ten analfabeta nie zostal przyjety do gildii.