Gildia AlfaIOmega
Gość
Grałem na privie JEBXXX nazywałem się DajMetka i bardzo chcę dołączyć do waszej gildi
Gość
Może coś więcej napiszesz a nie tylko tyle. A po za tym to że grałeś u JEBXXX na privie to nie kwalifikuje Cie automatycznie do przyjęcia do gildii. Nie gram już g... mnie to powinno obchodzić, ale trochę bez przesady...
Gość
no to tak mam 45 lvl body m2 aura m1 ber. gram bardzo często. mam 2 konto z 34 lvl woj mental eq bdb no i to tyle
Gość
Luknij wzór podania i hm..napisz coś w tym stylu...
Gość
Kolo wzór po coś tu został umieszczony edytuj posta i zrób podanie według wzoru ze grałeś u mnie na privie to mało kogo obchodzi
Gość
Nick: SEBKRU33
Postać jaką grasz: Wojownik Body | Woj Mental
Lvl: 45 i staram się wbijać wyższe | 34 i nadal rosnie
Skile: Aura m2, wir 7 berek M1, szarza 2 i 3stronne na 1 | Silne m1, Tąpnięcie 12, Duchowe 1, Walnięcie 1, Uderzenie miecza 1
Statystyki: (woj mental) wit 66 sil 41 zr 3 int 5 |(woj body) wit 90 sil 66 zr 3 int 5
Poprzednie gildie(Jeżeli takie były): FireDragons - moja gildia
Imię: Konrad
Napisz kilka zdań o sobie: lubię gawędzić na różne tematy i dobrze się znam na Metinie
Co sam możesz do Nas wnieść?: ciekawe rozmowy, humor,
Czego od nas oczekujesz? Dobrej gry i miłego gwędzenia
Kogo znasz z naszej z gildii? Nihl , JEBXXX , Agus123 , WikiXxX , MemoryNinja.
Super Administrator
Pamiętam Cie :] bardzo miło się grało w Twoim towarzystwie na Privie Krzycha.
Jestem na Tak.
Gość
Widzisz jak chcesz to potrafisz xd
Gość
chęci to ja mam ale nie wiedziałem że trzeba coś takiego napisać^^ jak bym wiedział to bym napisał xDD
Gość
jest zanim napiszesz przeczytaj ale widocznie komus sie nie chciało...
Gość
dziś mam lenia nic mi się nie chce xD co poradzić
Gość
byłe gildie: FireDragons i Templqriusze (lubie xXxSeexixXx trohe uparta no ale cuż^^ xD )
Gość
kondizokoks napisał:
(lubie xXxSeexixXx trohe uparta no ale cuż^^ xD )
-.- xD
może troszke uparta jestem lale bez przesady
Jestem na TAK
Vip
Dawid a ty juz grasz ze glosujesz??^^ bo na innych nie chcesz ;D
Zbanowany
dziś wbije 35 lvl mentalem lvl mi szybko skaczą
na głos szefowej hihi ;]
no wiec ja sie wypowiem ;]
skoro moj synek i synowa sa na tak oraz moj wspanialy nie doszly maz tak samo no to nic innego mi nie pozostaje jak na pisac ze jestem na TAK
Zbanowany
to teraz co mam zrobić?
Gość
Zgłosić się na grze do kogoś z gildii
Zbanowany
KaaC1253k napisał:
Moze z opisania siebie wydaje sie spoko, Nie podoba mi sie w nim obraza innych o oszustwo w PvP ;]
Jestem na Nie...
lol raz powiedziałemże niemam auto i ze on ma i wielkie halo..... bez kometaża zostawie to ","
Gość
KaaC1253k napisał:
LordRedDrago, jest tego samego zdania...
a on jest w gildi ?? niee i po 1 mnie 1 tydzien temu wyzwał tak że wiesz ","
kondziokoks napisał:
KaaC1253k napisał:
Moze z opisania siebie wydaje sie spoko, Nie podoba mi sie w nim obraza innych o oszustwo w PvP ;]
Jestem na Nie...lol raz powiedziałemże niemam auto i ze on ma i wielkie halo..... bez kometaża zostawie to ","
A Kto zaczal po nas jezdzic ? Moze ja ? hmmm ? nie wydaje mi sie...
Jak ja zaczne mowic na Ciebie "szmaty" to zobaczymy ;/
Zbanowany
KaaC1253k napisał:
kondziokoks napisał:
KaaC1253k napisał:
Jestem na Nie...lol raz powiedziałemże niemam auto i ze on ma i wielkie halo..... bez kometaża zostawie to ","
A Kto zaczal po nas jezdzic ? Moze ja ? hmmm ? nie wydaje mi sie...
Jak ja zaczne mowic na Ciebie "szmaty" to zobaczymy ;/
lol nie mówiłem "szmaty" mówiłem że niemam auto i ze ona ma je gdzie indziej i ze zostawie to bez komętaża.... "."
Vip
Gadalem z nim kiedys i nie podoba mi sie ON. Osobiscie jestem na Nie ale skoro Daria juz zadecydowala to nie mam nic do gadania raczej..
Daria zadecydowala nie wiedzac o calym incydencie ....
wiec niech jedna osoba na spokojnie i prosze tak prostymi slowami mi wytlumaczyc
Zbanowany
no to tak miałem pvp z KaaC i przegrałem i ten koles powiedział że gram an auto i powiedzaiłem że on ma auto gdzie indziej a on ta jasne i aj napisałem zostawie to bez komętaża i poszedłem i puxniej sie zaczeła kłutnia na forum ","
Gość
faceci....
Vip
Dobrze ze znasz ortografie sebkru...
Gość
Wyjaśnijcie to miedzy sobą i po kłopocie a nie wielkie halo robicie...
Zbanowany
to czyli że mam się nadal zgłosić do kogoś żeby mnie do gildii dał??
Zbanowany
a na jakim ch gra teraz i czy jest ??
Tego to nie wiem ale wbij na grę i na ogólnym pisz ze chcesz się z nim skontaktować.
Zbanowany
niema go ","
Zbanowany
oby szybko wszedł bo nie mam co robić
Zbanowany
pobił bym się z kimś.... ale nie mam zbroi ^.^
Zbanowany
KaaC jak wejdziesz to szept na ch1 jestem!!
Gość
uuUuu Daria już się w rodzine gubisz xd