Gildia AlfaIOmega
Gość
Witam,
Chciałbym odrazu na początku zaznaczyć, że posiadam dość słaby lvl.
Expie się ile moge, poprzednio posiadałem również woja mentala 33 lvl (nick: Poisonbolt) Eq +9 ale stwierdziłem, że postać zbyt nudna
Nick: CasterMan
Postać jaką grasz: Sura Wp
Lvl: 24 (dziś wbije 26-28)
Skile: Czarowane M2 (dziś mam nadzieje, że m3 ) Wir 5 pkt reszta: Nic (Chcę szybko wbić wir na M i wtedy po 1 punkcie do all)
Statystyki: 25 PŻ 49 ene reszta: standart
Poprzednie gildie(Jeżeli takie były: Brak, chciałbym dołączyć do porządnej gildi, a nie do takiegj w której są same nooby i nikt nikogo nie zna ~~
Imię: Kacper
Napisz kilka zdań o sobie: Miły, Pomocniczy ;p, zabawny słucham każdego rodzaju utwory. Lubię się zabawić :] i ,,lecieć'' na ryzyko
Co sam możesz do Nas wnieść? Troche śmiechu, pomagam na tyle ile mogę :]
Czego od nas oczekujesz? Tego samego co wy odemnie :> tzn. Miłej atmosfery, pomocy w miare możliwości itp.
P.S. Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania ;P
P.S.2 Podexpi mnie ktoś do 26 to założe arm +9 i wtedy będe dawać czadu ;p
Super Administrator
Jestem na nie.
Nie podoba mi się lvl. Wiem wiem.. Za każdym razem to mówie - Lvl to nie wszystko, ale wydaje mi się ze gildia się rozwija to i bramka lvlowa powinna się pojawić. Niestety jestem takiego, nie innego zdania.
Zgadzam się z Nihlem.
Możemy się inaczej ustawić.
Dojdziesz do gildii v2 i jak sobie lvl podkręcisz do 35-40 od razu dołączasz do nas.
Jak Ci się takie rozwiązanie podoba pisz.
Gość
Ok, thx ^^ postaram się najszybciej wbić ten 35 i napisze, pzdr ^^ plz nie zamykajcie tematu, żeby nie było spamu jak dobije lvl